Maandag 18 september 2017

WORKSHOP: DE KICKSTART VOOR JOUW DIEETVRIJE LEVEN

4 bewezen effectieve stappen gecombineerd met hypnose
voor een blijvend slank bestaan

Ben jij klaar voor een slanke toekomst?

4 effectieve stappen om moeiteloos en blijvend af te vallen!

Wat kun je verwachten deze unieke workshop? 

Deze workshop zal  bol staan van de ‘aha’ momenten en je gaat naar huis met bruikbare en waardevolle Slanke Inzichten.

IK DEEL MET JOU HET STAPPENPLAN DAT MIJ OPLEVERDE DAT IK:

 • Nooit meer hoef te diëten
 • Met plezier naar feestjes ga, waar ik vroeger tegenop zag
 • Winkelen weer leuk vind omdat ik in iedere winkel kleding kan shoppen.
 • Weer met plezier in de spiegel durf te kijken
 • De schaamte en het schuldgevoel kwijt ben als ik iets lekkers eet
 • Weer geniet van al het lekkers
 • Er een stuk gelukkiger van ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen

Wil jij dat ook? Dan is deze Kick Start workshop de oplossing!

IK DEEL MIJN BEWEZEN BASIS STAPPENPLAN MET JE

Tot een aantal jaren geleden heb ik geworsteld met mijn gewicht. Alle maten heb ik gehad, en alle dieten en sporten geprobeerd, maar niks had een blijvend effect. Sterker nog, ik werd er alleen maar zwaarder door. Een aantal jaren geleden besloot ik om het roer om te gooien. Ik wilde niet langer te zwaar en ongezond zijn. Ik wilde een gezonde toekomst voor mij, maar ook voor mijn gezin, want ik had tenslotte een voorbeeldrol. Dat ik nooit meer wilde dieten stond voor mij vast. Ik wist dat het anders kon en zo ontwikkelde ik mijn methode, waarmee ik zelf 20 kilo ben afgevallen. Zonder dieet, zonder jojoën en ik blijf hiermee op gewicht. Dit nu al jarenlang zonder hypnose, kun je nagaan hoe krachtig het effect is als je dit met hypnose combineert!

3 goede redenen om het niet te doen. 
 1. Je bent er eigenlijk nog niet klaar voor, kiest liever nog een duur dieet (die je niet het gewenste blijvende resultaat op gaat leveren) Of je hebt het te druk met het klagen met je vriendinnen over het nieuwste dieet of lifestyle dat best moeilijk vol te houden is.
 2. Je vindt hypnose eng. Ja, alles wat nieuw is, is best wel spannend. Maar wat je op tv ziet is totaal anders dan wat ik doe, dus je kunt het eens een kans geven. Als je altijd voor hetzelfde gaat, is je resultaat ook redelijk voorspelbaar. Dus ben je zo tevreden met jouw resultaat tot nu toe?
 3. Als je wilt dat een ander het voor je oplost en met een toverstafje zwaait, dan kun je dus inderdaad maar beter niet komen. Ik smul ervan om zoveel mogelijk mensen succesvol en blijvend af te laten vallen, maar ik heb wel jouw hulp en inzet nodig! 
Wanneer is deze workshop een must?
 • Als je  genoeg hebt van  dure diëten, loze beloften en je ongelukkig voelen.
 • Als je zin hebt in een fijne groep met gelijkgestemden, en jij met je doel en je waarom weer helder  voor ogen weer naar huis wilt gaan
 • Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Nieuwe dingen leren kan zo inspirerend zijn, maar je moet wel bereid zijn om er voor te werken. Jouw droom is dat zeker waard!
Waar wacht je op? Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveer vandaag je stoel nog!

Ik ben er klaar voor om te leren hoe ik moeiteloos en blijvend afval!

Ja ik ben er bij! Hou een plek voor me vrij!

suiker-nee

Ontdek de eenvoud van mijn stappenplan in deze workshop. En leer het voordeel van afvallen in een groep in combinatie met individuele hypnose.

 • Baal je van je spiegelbeeld en wil je weer lekker in je vel komen te zitten?
 • Maak je je zorgen over je gezondheid en je toekomst, omdat je alleen maar zwaarder wordt en niet lichter?
 • Merk je dat je je steeds meer terugtrekt omdat je je schaamt voor je (over)gewicht?
 • Wil je ontspannen met eten en met je lijf om kunnen gaan?

Mijn methode is gebaseerd op een stappenplan dat logisch en eenvoudig te volgen is. Jij weet met dit stappenplan wat je moet doen en waar te beginnen.

MET DIT STAPPENPLAN BEN IK SLANK GEWORDEN EN BLIJF IK SLANK

Ik geef je in deze Kick Start workshop waardevolle informatie. Je zult naar huis gaan met allerlei nieuwe inzichten en inspiratie! En gebakken lucht verkoop ik zeer zeker niet!. Want zelf ben ik niet voor niks op deze manier zoveel afgevallen en blijf ik op gewicht.

En je maakt ook al kennis met hypnose. geen nood, als jij daar nog niet voor voelt, hoef je gewoon niet mee te doen, want als jij niet wilt, gebeurt er niks. Maar je laat dan misschien wel een mooie gelegenheid lopen om er op een veilige manier aan te “snuffelen”. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom een avond vol inspiratie, informatie, een gezonde dosis humor, en veel kennis waardoor jij weet wat jij moet doen om moeiteloos en blijvend af te vallen.

De kracht van de combinatie met hypnose

De avond wordt afgesloten met een ontspannende hypnose. Zo ga je relaxed en fris de deur uit, en leer je hoe fantastisch hypnose voelt. Zo heb jij al kunnen kennismaken met hypnose.

 

Maandag 18 september, 19.30 – 21.30 uur. € 25,- pp

Ik heb genoeg van diëten en andere loze beloftes. Ik ben klaar voor een blijvende oplossing!

Ja! Ik doe mee!