Een nuchtere Fries!

Friesland
Jawel, dat ben ik. Ik vertel je open en eerlijk wat je moet horen, niet wat je wil horen. Ook al heeft hypnose een ietwat “zweverig” imago, zelf ben ik dat zeer zeker niet! Daarentegen krijg je er wel een gezonde dosis humor bij cadeau.

Hollandse pot

snert 1
Lekkere huisgemaakte dikke snert waar de lepel recht op in kan staan. Hier kun je me dus midden in de nacht voor wakker maken. Sowieso vind ik ouderwetse Hollandse winterkost heerlijk. Stamppot, bruine bonen, en ook pap vind ik om te smullen. Vooral havermoutpap.

Waar mijn wiegje stond

waterpoort1
Geboren in het prachtige stadje Sneek, Hier heb ik het grootste deel van mijn leven met heel veel plezier gewoond en ook gewerkt. Vele jaren heb ik gewerkt bij de GGZ, in de psychiatrie. Ook ben ik hier nog 10 jaar lang trouwambtenaar geweest. Neemt u aan tot uw wettige echtgenoot…

Ontspannen doe ik zo

boeken1
Lezen doe ik graag en veel. Liefst boeken over (zelf) ontwikkeling verslind ik. De onderwerpen variëren, want er is altijd wel iets nieuws te leren. Mijn lievelingsboek aller tijden is Eenvoud in Overvloed van Sarah Ban Breathnach. Tijdloos mooi!

Waarmee kan ik jou helpen?

Dit ben ik

Ik ben ook ervaringsdeskundige. Ook ik ben niet tevreden geweest over mijn gewicht. En ook ik heb vele diëten gevolgd – om te ontdekken dat ze niet werken. Ik werk dus niet alleen op basis van theoretische kennis, maar ook vanuit mijn persoonlijke ervaring. Mijn liefde voor lekker eten, mijn jarenlange ervaring als coach bij de GGZ, en mijn oprechte intentie om anderen vooruit te helpen, zijn mijn motivatie om mijn passie over te dragen aan jou.

Hier ga ik voor

Mijn drive is om mannen en vrouwen te leren succesvol af te vallen op een gezonde manier. Ik geloof erin dat als jij het zelf kunt, jij je daar beter bij voelt. En daarmee een positieve invloed uitoefent op jouw gezin en jouw omgeving, zodat ook zij zich weer beter voelen en een positieve invloed uit kunnen oefenen. Zie het als een steen die je in het water gooit. De kringen in het water, en dus het bereik, worden steeds groter. Mijn overtuiging is dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dus als ik ervoor kan zorgen dat één iemand zich beter voelt, bereik ik dat zij meer te geven hebben. Ik heb een goede dag als ik ‘s avonds naar huis ga in de wetenschap dat ik voor iemand het verschil heb gemaakt. Ik wil het gevoel hebben dat ik de wereld ietsje beter heb gemaakt.

 

Ben jij klaar voor jouw oplossing?

Wil jij dat open einde achter elke maaltijd, en elk dieet voorgoed afsluiten? Oftewel maak jij nu van die komma een punt? Plan dan jouw ontdekkingsafspraak nu in.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Waar ik veel waarde aan hecht is het creëren van veiligheid en vertrouwen, in mijn ogen de belangrijkste basis voor een succesvol resultaat.

Waarom zou je inderdaad voor mij kiezen? Ik weet dat ik de beste resultaten heb, met name op lange termijn; regelmatig krijg ik de mooiste reacties van mijn cliënten. Dat is natuurlijk fijn, en dat maakt mijn werk zo de moeite waard.

Maar er is meer. Vernieuwing staat bij mij centraal. Ik zorg er voor dat mijn kennis optimaal up to date is door structurele bijscholing. Hierdoor ben jij verzekerd van de nieuwste inzichten en technieken voor het beste resultaat, en daar ben ik trots op.

Wil je meer weten over hypnotherapie of coaching? neem contact met mij op.

Over mijn logo

Alles waar ik in geloof, voor sta, mijn ideeën en overtuigingen komen samen in mijn logo, de Boom Des Levens. Ik zal hieronder proberen uit te leggen wat de betekenis is,

De takken van de boom zijn onderling met elkaar verbonden. Niet alleen zijn ze hiermee verbonden met elkaar, maar met het hele universum, omdat ook wij mensen allemaal met elkaar verbonden zijn. Want alles is één.
De takken symboliseren daarnaast het bewuste niveau waarop wij door het leven gaan. Deze takken reiken naar boven. Waar reiken ze naar? Naar het licht! Licht staat voor alle mogelijke vormen van vreugde, geluk en levensvervulling waarnaar wij allemaal zoeken. Licht is kracht. De kracht die we intuitie noemen. Maar bovenal, Licht is oneindig, en licht is overal. Licht is de wortel van ons geluk.

De wortels van de boom reiken naar ons diepste innerlijk, diep in ons onderbewustzijn, en verder,. Dieper dan we zelf kunnen bevatten soms. Daar liggen onze geheimen, maar ook onze krachten verborgen. Een universeel verleden, een universeel “weten”. Een enorme bron om uit te putten. Een bron aan kennis, een bron aan kracht, een bron aan inspiratie.

En daar, naast de stam, tussen de takken en de wortels in, bevinden zich de letters T N. Die staan niet voor Tanja Nab, zoals je misschien zou verwachten. Nee (maar een mooie “toevalligheid” is het wel), T N staat voor Tikoen Nefesj (van oorsprong vanuit de mystieke leer, de kabbala), wat betekent: “het helen van de ziel.” En dat is precies wat mij drijft, en waar ik in alles voor ga. Want: alles is één zoals eerder gezegd. Dus als ik één ziel kan helpen helen, heb ik (een stukje van) de wereld een beetje beter en lichter kunnen maken. Als een steentje die een kring maakt in het water, en zo zijn bereik steeds meer vergroot.
Op jouw gezondheid,

Tanja