Dieetvrij voor altijd

90% van alle diëters is nadien zwaarder dan ervoor… Jij niet!

Onze SIZters familieleden doen het veel beter dan het landelijk gemiddelde. Ieder lid van SIZters die bij ons het programma met succes afrondt wordt vrij van emotie eten en blijft dieetvrij. Bij ons hoor je niet bij de 90%, maar bij de gelukkige slanke denkers.

Je voelt je fitter en gezonder.

Je merkt meer energie en voelt je positiever. De gezondheidszorg is duur en de wachtlijsten worden langer. Met onze succesvolle methode ben je van je problemen afgeholpen en kun je gezond en dieetvrij verder door het leven.

Jij kunt blij zijn met je spiegelbeeld en weer stralen!

Je moet het maar willen. Met afgunst bekeken worden omdat je er zo gelukkig uitziet en schijnbaar moeiteloos afvalt. Dat kan er namelijk gebeuren.

In totaal + 329 kilo afgevallen met onze methode.

Meer dan tweehonderd SIZtersleden vielen succesvol af. Bekijk de reviews die ze Slankinzicht hebben gegeven. Onze programma’s zitten namelijk niet alleen vol kennis en ervaring. Ze zijn persoonlijk en veranderen je leven blijvend.

De SIZters Methode © maakt het verschil

Jij weet precies waar je aan toe bent, omdat we met een unieke en bewezen methode werken, die bestaat uit drie pijlers. Zo houd je je zekerheid om ook op de lange termijn moeiteloos slank en dieetvrij te blijven. Een resultaat dat ongeëvenaard is.

Ik had de hoop al opgegeven dat ik ooit nog blijvend af zou vallen.
Maar het werkt en ik wil nooit meer terug naar diëten!

Saskia de Wit

Wil jij ook voor altijd vrij zijn van diëten en emotie eten?

Je twijfelt nog?

Wanneer je nog niet weet of dit ook voor jou mogelijk zou zijn, en nieuwsgierig bent naar onze unieke kijk op moeiteloos afvallen en vooral dieetvrij leven dan is een persoonlijke kennismaking iets voor jou!

Je weet het al!

Je weet al dat jij iets totaal anders moet doen om je leven drastisch te veranderen. Je begint bij ons altijd bij het begin. Eerst moet de fundering goed zijn. Daarna komt het huis en dan pas de inrichting.

Meer Opties?

Wil je kijken wat we nog meer voor je hebben dan alleen een levensveranderend hypnose traject? Maak dan een afspraak en kom kennismaken

De nummer 1 Dieetvrij Afvallen Expert van Nederland heeft een missie!

De commerciële afslankwereld in Nederland die maakt dat we alleen maar ongelukkiger en zwaarder worden moet structureel veranderen. Daarom gaan we voor zoveel mogelijk succesvolle dieetvrije afslankers die dit aan hun kinderen, hun geliefden en hun naasten doorgeven. Zo kunnen we een miljoen mensen echt goed helpen en bevrijden van overeten en emotie eten. 
Zo maken we van Nederland ECHT het gelukkigste land van de wereld, zonder overgewicht.

Klanten aan het woord

Vera


Vanaf het eerste contact met Tanja heb ik een goed gevoel bij haar. Tanja is een leuk, positief en krachtig mens. Ze heeft me geleerd bewuster van de dingen te genieten en positiever in het leven te staan. Invloeden van buitenaf kan ik beter filteren en de regie heb ik weer zelf in handen. Eten is nu ook bewust genieten. Vanaf de eerste sessie voelde ik al duidelijk meer rust in mijn lijf en hoofd.
Super....bedankt Tanja

Tsjitske


Bij toeval kwam Slankinzicht op facebook voorbij. Aangezien ik mijn hele leven al met overgewicht kamp was ik nieuwsgierig en ging ik lezen. En daar stond nu precies wat ik vond. Maar tegelijk ook te mooi om waar te zijn. Na lang twijfelen toch besloten om de proef op de som te nemen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Allereerst de hypnotherapie die heerlijk was, maar ook meteen van alles losmaakte. Sommige dingen realiseerde ik mij pas veel later, maar hadden wel degelijk positief effect. Maar daarnaast mocht ik ook een keer een IEMT therapie ondergaan. Ook dat was een hele "beleving". Voor je gevoel verandert er weinig, maar toen Tanja vroeg hoe ik me voelde realiseerde ik me dat ik me veel fijner voelde. Onvoorstelbaar dat zoiets "kleins" zoiets "groots" teweeg kan brengen. Sinds de eerste sessie zijn we nu vijf weken verder en wat alle dieeten en strenge verboden niet hebben kunnen bereiken lijkt nu wel waarheid te worden. Ik ben al 5 kilo kwijt. Gewoon omdat nu de oorzaak is aangepakt in plaats van de gevolgen/symptomen. Het gevolg is niet alleen dat je gezonder gaat eten (je mag alles eten, maar je behoefte wordt anders) maar dat je gewoon anders in het leven staat, zelfverzekerder, energieker en blijer. Natuurlijk krijg je het niet cadeau en moet je er gemoeg voor doen, maar dat is geen opgave. Ik ben blij de stap te hebben genomen en kan nog steeds bijna niet geloven dat het zoveel positief effect heeft. Tanja, bedankt dat je mij bij de gro(o)t(s)e verandering geholpen hebt en ik hoop dat je nog veel mensen hiermee gelukkig mag maken!

Anneke


Na 30 jaar denken om de lijn en  alle mogelijke diëten, na de jaarwisseling toch weer over de 'magische grens' heen. Helemaal zat van mezelf begonnen met het zoveelste hongerdieet, kwam ik de  advertentie van Tanja tegen op Facebook. Samen met haar heb ik een nieuwe mindset bereikt. Genieten van eten, genieten van het leven en ook nog afvallen. Ik ben gestaag onderweg naar een gezond gewicht en voel me energiek! Liefs Anneke


Mariëtte


Vanaf het eerste moment dat ik bij Tanja was voelde ik me meteen volledig op mijn gemak. Wat een heerlijk fijn en gezellig mens. Ik had ook echt het gevoel dat ik alles kon vertellen zonder dat daarover geoordeeld zou worden. De sessies waren heel fijn, alsof ik met een vriendin aan het praten was. Veel mensen hebben een eng idee bij hypnose. Dat hoeft echt totaal niet. Ik zie het als een hele diepe meditatie waarbij je goed in contact staat met je onderbewustzijn waardoor je veel beter nieuwe lijntjes kan creëren. Jezelf eigenlijk opnieuw programmeren met natuurlijk behulp van Tanja. Het is heel fijn en ontspannen om te doen. Door Tanja heb ik hele nieuwe waardevolle inzichten gekregen waardoor ik grote stappen verder ben gekomen. Een aanrader voor iedereen die van oude processen of patronen af wil komen. Je hoeft er niet meer mee rond te blijven lopen. Hoe fijn is dat. Er is van mij echt een last afgevallen! Bedankt Tanja!

Sonja


Sinds kort kennis mogen maken met Tanja en vind het een prachtmens! Mijn eerste hypnose sessie gehad en merk nu al dat ik anders tegen mezelf aankijk. Niks engs hypnose maar een prettige ervaring en een sterke bewustwording van je innerlijke ik op een heel ander niveau. Dankjewel Tanja en zie uit naar onze volgende ontmoeting en nieuwe ervaringen.  

Hanne


Heerlijk, ik ben zelfs ónder mijn streefgewicht nu. En het kost me gewoon geen moeite. Ik voel me zoveel beter.

Priscilla


Jaqueline


Ik heb Tanja leren kennen als een toegewijd en betrokken hypnotherapeut. Door haar ben ik van mijn jarenlange chocolade en suiker verslaving af en maak ik veel gezondere keuzes. Haar deskundigheid maakt dat het resultaat blijvend is. Ik kan het iedereen aanraden.

Mick


Goedemiddag Tanja,
Na mijn Hypnotherapie traject had je mij gevraagd om een eerlijke mening/stukje te geven voor op je website aangezien je weinig meningen van mannen had. Dus hier is het dan eindelijk, Mijn ervaring.

Mijn ervaring. Ik kwam bij Tanja terecht voor psychologische redenen. Ik ervaarde veel onrust in mijn hoofd wat mijn dagelijks leven ook veel beinvloede. Ik kon alleen zelf niet de vinger leggen op de achterliggende gedachten en hier kon ik dan ook veel over piekeren. Aan de hand van de ervaringen van een ander persoon die mij veel had geholpen, had ik een kennismakings gesprek aangevraagd. Naar aanleiding van deze kennismaking besloot ik de stap te nemen. Mijn ervaring in de praktijk en mijn verwachtingen waren totaal verschillend. Ik kon geen beelden voor mij halen zoals ik in het dagelijks leven wel kan. Maar een onderbewuste stem 'praatte' wel tegen mij. Ik heb zelf 3 sessies gehad bij Tanja en ik ging elke keer weer weg met de vraag en het gevoel of het wel bijdroeg aan mijn ontwikkelingen en groei (ik kan een sceptisch en overdenkend persoon zijn) Maar na alle sessies en nu een aantal maanden verder kan ik niet ontkennen dat het een stuk rustiger is geworden in mijn hoofd. De onderwerpen die in mij naar boven kwamen zijn zoals Tanja dat omschrijft 'neutrale gedachten' geworden. Dus in conclusie ondanks de twijfels en vraagtekens kan ik niet ontkennen dat de behandelde delen 'neutraal' zijn geworden. Ze beïnvloeden mijn dagelijks leven niet meer en het terugdenken aan deze gedachten roepen ook geen negatieve emoties op. Dus voor mij persoonlijk is deze ervaring het waard geweest.

Mick.
P.s. En natuurlijk bedankt voor alles wat in gang is kunnen komen door de sessies. Het heeft mij zeker een stuk rust gebracht waardoor ik weer verder kon kijken naar de volgende stappen in mijn ontwikkelingen als persoon. Dus dank daarvoor.

Tea


In december ben ik voor het eerst bij je geweest. Ik had het gevoel dat ik wel gelukkig was met hoe het was. Ik zou wel graag wat minder zwaar zijn dan dat ik was. Maar ja ik had al veel geprobeerd en niks was blijvend.
Van de eerste sessie weet ik nu eigenlijk niet veel meer alleen dat ik het eten een cijfer kon geven en alleen iets nam wanneer ik het hoger beoordeelde dan een 8. De tweede sessie ging door mijn persoonlijke omstandigheden niet door. Ik zou contact met je opnemen wanneer de omstandigheden er naar waren. De omstandigheden veranderden eigenlijk niet echt genoeg. Toen kreeg ik zelf het gevoel van ik kan wel blijven wachten maar ik kan ook verder gaan.
Bij de tweede sessie kwam vooral het gevoel naar boven dat ik me (onbewust) machteloos voelde. In het verleden door dingen die toen gebeurden. In de hypnose bracht mijn onbewuste me naar die situatie. Ik weet nu dat, dat toen was. En dat ik toen handelde naar mijn beste kunnen. Ik was er niet tegen opgewassen. Na deze avond ging ik vroeg slapen. Ik werd de volgende morgen wakker en had het volgende inzicht. Als ik mezelf machteloos voel/opstel geef ik de ander macht over mij zelf. Dat geldt niet alleen voor eten maar ook voor andere dingen in mijn leven. Dus toen wist ik. Ik mag zelf weten en eten wat ik wel en niet wil. En zo voelt het nog steeds.
Het grote verschil is ook voor mij dat ik alles mag eten. Ik wil alleen niet meer alles eten.
Bewegen en sporten deed ik omdat het moest, omdat het gezond was. Ik doe dat niet meer.
Ik heb wel een ander doel gevonden. Samen met een vriendin ben ik begonnen aan de pelgrimsroute. Santiago de Compostela. Die loopt van Sint Jacobiparochie naar Santiago de Compostela in Spanje.  Ca. 2300 km. Ik loop omdat het leuk is. Niet omdat het moet. Elke dag loop ik minstens een uur maar meestal meer. Ook mijn man loopt mee en ondersteunt mij en mijn vriendin door ons naar het begin en eindpunt van de route te brengen.
Al met al ben ik door de hypnose van jou Tanja naar en gebied in mezelf gegaan waarvan ik het bestaan niet wist.** Het was niet eng. Ik ben er blijer energieker en slanker door geworden. Al met al ben ik nu 8,5 kg kwijt maar voor mezelf voelt dat niet eens als het grootste succes. Vooral hoe ik me nu voel. Ik heb nog 1 sessie tegoed voor het moment dat het moeilijk wordt. Dat voelt wel geruststellend want ergens zit nog een stemmetje wat zegt :”hoelang houdt dit stand” ?
Dank je wel voor je behandeling. Ik ben blij met het resultaat.
Of ik het iemand anders aan zou raden weet ik niet. Het is een behandeling die kostbaar is. Voor mij is het het zeer zeker het geld waard maar ik vind het moeilijk omdat voor iemand anders in te schatten.
Tot slot **
Ze zeggen altijd:
Zoek jezelf
Maar ik weet niet wie ik ben
Er wonen mensen diep in mij
Die ik nog nauwelijks ken
Er wonen er belachelijk veel onder die zelfde huid
Dus als ik zoek naar wie ik ben
Kies ik de leukste uit.
                                         Van Toon Hermans
Veel liefs Tea

Judith


Ondanks dat ik geen problemen ervaar met mijn gewicht, kon ik toch terecht bij Tanja van Slankinzicht. Tanja heeft mij enorm geholpen. Ik heb meer energie en hierdoor meer controle om mijn leven weer op de rit te krijgen! Mocht ik weer problemen ervaren dan is Tanja de eerste die ik bel!

Annemieke


Ik dacht, dat zal bij mij ook wel niet werken. Ik had al zo veel geprobeerd, en bij mij lukte nooit wat. Maar het werkte direct. Zo apart, ik had gewoon geen zin in eten of tussendoortjes. En dorst dat ik had! Zo'n zin in water. En dat terwijl ik voorheen echt nooit water dronk.

Ellen


Bijzondere gesprekken, ontspannende hypnose, inzicht, en nu is het Slank zijn in zicht! Tanja heeft mij door gesprekken en hypnose (totaal niet eng, juist erg ontspannend) laten inzien wat mijn struikelblokken zijn en hoe ik hiermee kan dealen! - Quote from email- Ik ben gisteren met een goed en tevreden gevoel naar huis gereden, klaar om de toekomst in te gaan. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Onze gesprekken waren mooi en hebben mij inzicht gegeven. Fijn! Ik zeg altijd: je moet van goede huize komen om mij te "pakken". (Want ja ik wil natuurlijk wel zelf de touwtjes in handen houden, en ik weet het natuurlijk allemaal wel ?...) Het is jou gelukt! Nogmaals dank voor de bijzondere uurtjes! Ik houd je zeker op de hoogte!

Dinie


Tanja is een lieve vrouw. Ik heb veel gehad aan de gesprekken. In het begin ging het wat langzaam, maar nu sta ik er niet eens meer bij stil. het gaat vanzelf.

Annette


Sonja


Lieve Tanja, een tijdje geleden een aantal sessies bij je gevolgd en ik voel nog steeds de gevolgen van je behandelingen en zeker in positieve zin?. Ik kwam voor mijn gewichtsproblemen maar door jou ben ik gaan inzien dat er veel grotere wereld achter mijn problemen ligt. Heb leren huilen om verdriet wat ik al veel te ver had verstopt, me leren ontspannen en blij te zijn met wie ik ben. Ik sta nu een stuk sterker in de wereld. Bedankt geweldig mens! Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Liefs Sonja xxx

Jeanine


Dianne


Ik ben nu 5 keer geweest voor hypnotherapie bij Tanja. Het heeft me veel rust opgeleverd, inzicht over mezelf. Ik heb ingezien dat maaltijdshakes gewoon niet de oplossing zijn. Thuis heeft het gewoon veel meer waardevolle en liefdevolle momenten opgeleverd. Mijn traject is nu afgerond, maar ik blijf één keer per kwartaal terugkomen. Omdat ik er veel baat bij heb en om het te onderhouden voor mijn innerlijke rust.

Hanne


'Een heerlijk luchtige en toegankelijke manier om slank te worden en vooral ook te blijven. Met veel humor en gezelligheid gebracht door Tanja. Absoluut een aanrader!'

Ilona


Nooit gedacht dat dat ongeluk van toen de oorzaak was van mijn eetbuien. Ik at dus gewoon mijn pijn weg. Maar ik was al zo aan die pijn gewend dat ik dat niet meer bewust registreerde. Zelf had ik dat nooit kunnen bedenken. Nu heb ik geleerd hoe ik die pijn zelf kan "regelen". En dat geeft me zoveel vrijheid. Heerlijk. Dankjewel!

Hilda


Bij Slankinzicht ga je niet op dieet en mag je alles eten, en wat je afvalt komt er ook niet meer  bij! Het is voor altijd. Nou dat sprak mij wel aan! Na alle diëten en bijbehorende jojo effecten ben ik toe aan blijvend resultaat. In de eerste consulten bleek dat ik ook hypnose nodig had om blokkades op te heffen. Dit blijkt een gouden combinatie! Ik val af en voel me fantastisch. In principe vertelt Tanja geen nieuwe dingen...maar ze maakt je bewust van je eigen gewoonten. En door daar over na te denken word je bewust van dingen en daar zit het geheim.