Voor de pers

Alle foto”s zijn vrij van rechten en gratis te gebruiken.

Fotografie: Kornelia Bakker

————————————– Persbericht——————————–

Hocus Pocus Hypnose Focus

LeeuwardenHypnotherapeut Tanja Nab is beu van het negatieve imago dat er hangt rond hypnose. Vaak legt men de link met het toneelvermaak dat altijd door de media getoond wordt, en waarbij hypnose gebruikt wordt om mensen iets lachwekkends te laten doen, zoals een citroen eten met het idee dat het een perzik is. Om aan te tonen dat hypnose juist een krachtig en effectief middel is met een helende en positieve werking, ontwikkelde zij de groepscursus  “Moeiteloos Afvallen Met Hypnose”.  Deze cursus is totaal anders dan andere afslankgroepen vanwege het groepshypnose aspect. Hypnose in een groep met dit doel (moeiteloos afvallen zonder dieet) is nog nooit eerder gedaan.

Wilskracht alleen is niet altijd voldoende om je eetgedrag te veranderen. Vaak gaat het bewuste de ene kant op en het onderbewuste de andere kant. Dat veroorzaakt een innerlijke strijd. Met hypnose stuur je zowel het onderbewuste als het bewuste beide dezelfde kant op. Dat is de kracht en effectiviteit van deze methode en dat maakt deze groepscursus zo uniek.

Tanja Nab wil via de toegepaste gezamenlijke hypnose in deze groepscursus het imago van hypnose uit de “hocuspocushoek” halen. Ze wil laten zien dat hypnose helemaal niet eng en zweverig is, maar juist een prachtig, krachtig en toegankelijk hulpmiddel. Hoe meer mensen bekend raken met hypnose, hoe meer mensen er mee geholpen kunnen worden, is haar persoonlijke drijfveer.
Als expert op het gebied van overgewicht en eetproblemen heeft Tanja in haar praktijk Slankinzicht al vele vrouwen en ook mannen die “dieetmoe” en soms ten einde raad waren, mogen helpen naar een slanker, gelukkiger, en dieetvrij leven.
“Zelf ben ik een nuchtere Friezin. Niks geen wierook, of een bed om op te liggen, maar gewoon een makkelijke stoel. Als mensen mij eenmaal ontmoet hebben zien ze al snel in dat hypnose helemaal niet zweverig en eng is”. Aldus Tanja.
Voor hypnose is geen aanleg nodig, slechts bereidwilligheid en misschien een beetje gezonde nieuwsgierigheid.
De cursus gaat van start op 17 april. Meer informatie over de cursus is te vinden op www.slankinzicht.nl/training

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanja Nab 0640081017
Meer foto’s voor bij het bericht zijn hier te downloaden.