CURSUS: MOEITELOOS AFVALLEN VOOR ALTIJD

4 bewezen effectieve stappen gecombineerd met hypnose
voor een blijvend slank bestaan

Ben jij klaar voor een slanke toekomst?

Dit is de enige cursus in zijn soort die zo krachtig is vanwege de unieke combinatie van afvallen met hypnose!

Wat kun je verwachten deze unieke cursus? 

Deze cursus zal  bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën. Ik leer jou het stappenplan dat mij succesvol heeft gemaakt en ik combineer dat met hypnose die het extra bekrachtigd. 

4 goede redenen om het niet te doen. 
 1. Je bent er eigenlijk nog niet klaar voor, kiest liever nog een duur dieet (die je niet het gewenste blijvende resultaat op gaat leveren) Of je hebt het te druk met het klagen met je vriendinnen over het nieuwste dieet of lifestyle dat best moeilijk vol te houden is.
 2. Leeuwarden is wel ver weg. Tja, Friesland ligt nu eenmaal niet naast de deur. Dus dat zou een argument kunnen zijn. Er zijn er die een paar uur rijden om bij mij een sessie bij te kunnen wonen. Zelf vlieg ik overal heen als ik het genoeg de moeite waard vind. Ik heb geleerd dat je de kennis bij de beste moet halen, en niet (per definitie) bij degene die het dichtste bij is.  Afstand vind ik dus maar een relatief begrip. De afweging die je moet maken is of het je de investering waard is om succesvol en blijvend af te vallen.
 3. Je vindt hypnose eng. Ja, alles wat nieuw is, is best wel spannend. Maar wat je op tv ziet is totaal anders dan wat ik doe, dus je kunt het eens een kans geven. Als je altijd voor hetzelfde gaat, is je resultaat ook redelijk voorspelbaar. Dus ben je zo tevreden met jouw resultaat tot nu toe?
 4. Als je wilt dat een ander het voor je oplost en met een toverstafje zwaait, dan kun je dus inderdaad maar beter niet komen. Ik smul ervan om zoveel mogelijk mensen succesvol en blijvend af te laten vallen, maar ik heb wel jouw hulp en inzet nodig! 
Wanneer is deze cursus een must? 
 • Als jij toe bent aan een effectieve aanpak om moeiteloos af te vallen die wel werkt en voor de lange termijn is.
 • Als je  genoeg hebt van  dure diëten, loze beloften en je ongelukkig voelen.
 • Als je zin hebt in een fijne groep met gelijkgestemden en met een hoofd boordevol  inspiratie en ideeën weer naar huis wilt gaan
 • Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waard
Waar wacht je op? Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveer vandaag je stoel nog!

Ik ben er klaar voor om te leren hoe ik moeiteloos en blijvend afval!

Ontdek de power van afvallen met hypnose en inzicht! In deze groepscursus heb jij het voordeel van afvallen in een groep in combinatie met individuele hypnose.

 • Baal je van je spiegelbeeld en wil je weer lekker in je vel komen te zitten?
 • Maak je je zorgen over je gezondheid en je toekomst, omdat je alleen maar zwaarder wordt en niet lichter?
 • Merk je dat je je steeds meer terugtrekt omdat je je schaamt voor je (over)gewicht?
 • Wil je ontspannen met eten en met je lijf om kunnen gaan?

In deze groepstraining leer jij weer te genieten van lekker eten en ontspannen leven.
Met heldere en krachtige tips, tools en info leer ik jou hoe jij vanaf nu zelf een nieuwe krachtige mindset krijgt met betrekking tot eten en afvallen. Je ontdekt dat je krachtig kunt zijn zonder wilskracht te hoeven gebruiken, en dat je sterker bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden! Deze nieuwe inzichten geven jou de wetenschap dat dit jou eetgedrag en mindset ingrijpend verandert, voor altijd!

Doordat je deel uitmaakt van een groep zul je ontdekken dat je niet alleen staat. Herkenning en erkenning maken dat je je gesterkt voelt en met hernieuwde inspiratie er voor gaat.

Je sluit opnieuw vriendschap met je lichaam dat jou zal ondersteunen om slank en fit te zijn voor de rest van je leven. Aan de hand van heldere opdrachten ontdek je jouw eigen drive en ga jij er nu echt voor. Blijvend!

De kracht van de combinatie met hypnose

Iedere sessie wordt afgesloten met een ontspannende hypnose. Zo ga je relaxed en fris de deur uit, en leer je hoe fantastisch hypnose voelt. Dit is onder andere een voorbereiding op jouw persoonlijke hypnosesessie, want zo heb jij al kunnen kennismaken met hypnose. Bovendien worden in iedere hypnosesessie positieve en bekrachtigende suggesties met betrekking tot ander eetgedrag ingevoegd zodat jij meteen al effect merkt.

Jouw persoonlijke hypnosesessie

Tussen het 2e en 3e deel plannen we jouw persoonlijke 1 op 1 hypnosesessie. Deze sessie is helemaal alleen voor jou en hierin kijken we samen wat er voor jou nodig is om het succes zo groot mogelijk te maken. Ook  wordt er tijdens de hypnosesessie ideeën in je onbewuste ingegeven die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld geen verkeerd voedsel meer wilt, je (meer) wilt gaan bewegen , of wordt juist de drang naar goed en gezond voedsel en/of het drinken van water vergroot. Afhankelijk van jouw situatie. Deze sessie zal je afvalproces een enorme boost geven en je leven definitief veranderen.

Praktische details: 

De cursusdata zijn op maandag:

 • 19 februari 2018
 • 5 maart 2018
 • 19 maart
 • 9 april

Aanvang 19.30 tot 21.30 uur

Emmakade 59, Leeuwarden

Investering; Slechts € 497,-

Voor dit geld krijg je dus 5 sessies! Waarvan vier groepssessies + 1 persoonlijke hypnosesessie.
In iedere sessie krijg je een hele berg informatie waarna iedere les dit bekrachtigd wordt in een hypnose om jouw succes te vergroten. Hiermee leer je al diep in hypnose te gaan om zoveel mogelijk uit jouw persoonlijke 1 op 1 sessie te halen.
En nog veel meer, want ik houd er van om veel te delen.

Wat levert het je op?

 • Vertrouwen. In jezelf, in je lichaam, en in je resultaat, omdat je nu in iedere vezel voelt dat dit klopt en dat het ook voor jou werkt. Voor eens en voor altijd.
 • Vertrouwen en als je dat hebt kun je alles aan!
 • Vrijheid. Vrij in hoe jij je beweegt in gezelschap, in het maken van eetkeuzes, en ook in welke winkel jij je kleding kunt kopen. Overal!
 • Kennis en inzichten; alleen als je beter weet kun je beter doen
 • Innerlijke rust.  Omdat als eenmaal jouw onderbewuste dezelfde kant op gaat als je bewuste, jouw slagingskans enorm is toegenomen. Jij kiest niet meer omdat het moet (wilskracht), maar omdat je van binnen het gevoel hebt om het zo te doen (geestkracht).
 •  Dit alles leidt tot het realiseren van je droom, jouw geluk. En daarmee die van anderen, want jij hebt ook invloed op jouw omgeving.
 • En nog veel meer.

Ik heb genoeg van diëten en andere loze beloftes. Ik ben klaar voor een blijvende oplossing!