Essentiekaarten

Ken jij jouw Innerlijke Wijsheid al? Doe de test en ontdek wie in jouw leven de beslissingen neemt.

INTRODUCTIE

Wat zijn de Innerlijke Wijsheid Essentiekaarten?

Iedereen heeft een Innerlijke Wijsheid. Dit is een diep innerlijk Weten. Het brengt je bij jouw Essentie. De pure JIJ die jij werkelijk bent. In het dagelijks leven is het niet altijd eenvoudig om vanuit deze Innerlijke Wijsheid beslissingen te nemen. Met deze kaarten en het bijbehorende (werk)boek leer je jouw Innerlijke Wijsheid kennen en er op vertrouwen. Om te doen en te leven zoals dat vanuit jouw Essentie goed voelt. Op die manier haal je het beste uit jezelf en anderen.

Maak kennis met je Innerlijke Wijsheid

  • Sta je klaar voor anderen, maar niet zo voor jezelf?

  • Vind je het lastig om te ontspannen?

  • Vind je het moeilijk om keuzes te maken?

  • Vertrouw je minder makkelijk op jezelf?

Dan wordt het tijd om kennis te maken met jouw Innerlijke Wijsheid! Grondlegger van dit model is hypnotherapeut Tanja Nab (1963). Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het werken hiermee. iedereen  heeft een Essentie, een Innerlijke Wijsheid in zich. Als je deze zelf kunt (leren) vinden en er een relatie mee op kunt bouwen, vertrouw je jezelf veel makkelijker.

Tanja Nab heeft de inspiratie voor het Essentiemodel verkregen vanuit de Kabbala, een oude mystieke leer. In de kabbala bestaat een gebod genaamd Tikoen Nefesj: het helen van de ziel.  Om die reden geeft Tanja die inspiratie weer door aan jou. Daarom kun jij gratis deze waardevolle workshop volgen om te ervaren, te oefenen en vragen te stellen aan Tanja Nab. En die workshop mag je ook nog eens aan iemand cadeau doen! Dus meld je aan en haal vandaag nog het beste uit jezelf en anderen.

Je kunt kiezen uit de volgende data:

Maandag 6 maart 2016                        aanvang 13:00 einde 17:00

Maandag 5 juni 2016                            aanvang 13:00 einde 17:00

Je gaat bij aanmelding automatisch akkoord met het volgende: De workshop is gratis, maar bij afwezigheid en niet tijdig annuleren betaal je €15,-  kosten voor koffie + locatiekosten en omdat je onnodig de plek van iemand anders bezet houdt. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van te voren..

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

ONTDEK JOUW INNERLIJKE WIJSHEID

Zou je graag (nog) meer uit jezelf willen halen? Heb je moeite sommige eigenschappen van jezelf of van een ander te accepteren? Wil je een liefdevollere relatie maar weet je niet goed hoe? Hoe zorg je er eigenlijk voor dat de ander wat meer rekening met jou houdt? Voel je je  regelmatig in een bepaalde rol gedrukt en wil je hier meer grip op? Wil je tips over hoe […]
Meer informatie »

 

 

 

GRATIS WORKSHOP

SCHRIJF JE NU IN!

Schrijfster Tanja Nab wil zoveel mogelijk mensen de kans te geven om kennis te maken met deze unieke methode. ‘Ik heb de inspiratie voor de Innerlijke Wijsheid cadeau gekregen en geef deze wijsheid graag door aan jou’. Klik op de bon hiernaast om dit bijzondere cadeau te verzilveren. Je mag zelfs gratis een vriend(in) meenemen!