Ongemerkt ben ik nu 10 kilo kwijt. En ik voel me geweldig!

SASKIA – Moeder, werkzaam in de zorg

Ik ben als enige in Friesland(!) gecertificeerd om dit programma te mogen toepassen!

Maagverkleining zónder operatie

Het virtuele maagbandprogramma is één van de meest succesvolle programma’s binnen de hypnotherapie en wordt wereldwijd toegepast.
De resultaten zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen.

Het Hypnose Maagband Programma

Wat is het Virtuele Maagband Programma?

Dit programma zorgt dat je houding met betrekking tot eten en jouw voedingskeuzes totaal veranderen. Tijdens het traject wordt er tijdens meerdere hypnose sessies niet alleen een maagband geplaatst, maar wordt daarnaast ook aan de ondermijnende (eet)gewoontes en emoties aandacht besteed. Dit alles zorgt er voor dat dit hypnotische maagbandprogramma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten. Met als resultaat dat je blijvend afslankt. En de hypnose zorgt ervoor dat het allemaal veel gemakkelijker gaat. Zo slank je blijvend af op een gezonde en veilige manier. Hoe goed zou jij je voelen als je al je overtollige gewicht kwijt zou zijn?

Tijdens de sessies wordt er onder hypnose een fictieve maagband geplaatst die maakt dat jij:
– gezondere en bewuste keuzes maakt
– oude ondermijnende gedragspatronen loslaat
– anders omgaat met emoties, voeding en drank
– controle krijgt over de grootte van je porties eten

Dit is een programma dat de oorzaken en gevolgen aanpakt, zonder de nadelen van een operatie.
Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren. Jouw onderbewuste weet het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het de “virtuele maagband” aan als echt, waardoor je lichaam zich ook zo zal gedragen en je gedachtenpatronen over eten en daarmee ook je eetgewoonten zullen veranderen. Met dit programma word je langzaam maar zeker die nieuwe slanke jij, waar jij al zo lang van droomt. Stel jezelf eens  voor hoe jij er uit zult zien op jouw ideale gewicht?

Wanneer kiezen voor een maagbandprogramma?

Herken je één of meerdere van onderstaande factoren?

 • Wil jij meer dan 10 kilo willen afvallen?
 • Eet je de hele dag door?
 • Neem je te grote porties?
 • Ben jij een emotie eter?
 • Maak je je zorgen over je gezondheid?
 • Overweeg je een echte maagverkleining?

Dan is het maagbandprogramma zeker geschikt voor jou. Deze virtuele maagband die onder hypnose wordt geplaatst is een effectief programma dat wereldwijd wordt toegepast.

Waarom kiezen voor mij?

Omdat dit programma wereldwijd getest is en de beste resultaten garandeert.
Omdat ik persoonlijk opgeleid ben door het Sheila Granger erkende opleidingscentrum, de grondlegster van dit programma.
Omdat ik constant bijgeschoold word en op de hoogte word gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
Omdat je bij mij in goede handen bent…

Klanten aan het woord

Miranda


Je wordt een compleet nieuw mens van binnen en buiten. Je moet gewoon eens bij Tanja zijn geweest. Je weet niet wat je mist.

Annemieke


Ik dacht, dat zal bij mij ook wel niet werken. Ik had al zo veel geprobeerd, en bij mij lukte nooit wat. Maar het werkte direct. Zo apart, ik had gewoon geen zin in eten of tussendoortjes. En dorst dat ik had! Zo'n zin in water. En dat terwijl ik voorheen echt nooit water dronk.


 • Sonja
  Sinds kort kennis mogen maken met Tanja en vind het een prachtmens! Mijn eerste hypnose sessie gehad en merk nu al dat ik anders tegen mezelf aankijk. Niks engs hypnose maar een prettige ervaring en een sterke bewustwording van je innerlijke ik op een heel ander niveau. Dankjewel Tanja en zie uit naar onze volgende ontmoeting en nieuwe ervaringen.  
  Sonja
 • Joke
  Een echte "eye opener" deze workshop. Natuurlijk met Tanja een gezellig maar vooral een enorme infomatieve avond.  
  Joke
 • Ellen
  Bijzondere gesprekken, ontspannende hypnose, inzicht, en nu is het Slank zijn in zicht! Tanja heeft mij door gesprekken en hypnose (totaal niet eng, juist erg ontspannend) laten inzien wat mijn struikelblokken zijn en hoe ik hiermee kan dealen! - Quote from email- Ik ben gisteren met een goed en tevreden gevoel naar huis gereden, klaar om de toekomst in te gaan. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Onze gesprekken waren mooi en hebben mij inzicht gegeven. Fijn! Ik zeg altijd: je moet van goede huize komen om mij te "pakken". (Want ja ik wil natuurlijk wel zelf de touwtjes in handen houden, en ik weet het natuurlijk allemaal wel ?...) Het is jou gelukt! Nogmaals dank voor de bijzondere uurtjes! Ik houd je zeker op de hoogte!
  Ellen
 • Tsjitske
  Bij toeval kwam Slankinzicht op facebook voorbij. Aangezien ik mijn hele leven al met overgewicht kamp was ik nieuwsgierig en ging ik lezen. En daar stond nu precies wat ik vond. Maar tegelijk ook te mooi om waar te zijn. Na lang twijfelen toch besloten om de proef op de som te nemen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Allereerst de hypnotherapie die heerlijk was, maar ook meteen van alles losmaakte. Sommige dingen realiseerde ik mij pas veel later, maar hadden wel degelijk positief effect. Maar daarnaast mocht ik ook een keer een IEMT therapie ondergaan. Ook dat was een hele "beleving". Voor je gevoel verandert er weinig, maar toen Tanja vroeg hoe ik me voelde realiseerde ik me dat ik me veel fijner voelde. Onvoorstelbaar dat zoiets "kleins" zoiets "groots" teweeg kan brengen. Sinds de eerste sessie zijn we nu vijf weken verder en wat alle dieeten en strenge verboden niet hebben kunnen bereiken lijkt nu wel waarheid te worden. Ik ben al 5 kilo kwijt. Gewoon omdat nu de oorzaak is aangepakt in plaats van de gevolgen/symptomen. Het gevolg is niet alleen dat je gezonder gaat eten (je mag alles eten, maar je behoefte wordt anders) maar dat je gewoon anders in het leven staat, zelfverzekerder, energieker en blijer. Natuurlijk krijg je het niet cadeau en moet je er gemoeg voor doen, maar dat is geen opgave. Ik ben blij de stap te hebben genomen en kan nog steeds bijna niet geloven dat het zoveel positief effect heeft. Tanja, bedankt dat je mij bij de gro(o)t(s)e verandering geholpen hebt en ik hoop dat je nog veel mensen hiermee gelukkig mag maken!
  Tsjitske
 • Vera
  Vanaf het eerste contact met Tanja heb ik een goed gevoel bij haar. Tanja is een leuk, positief en krachtig mens. Ze heeft me geleerd bewuster van de dingen te genieten en positiever in het leven te staan. Invloeden van buitenaf kan ik beter filteren en de regie heb ik weer zelf in handen. Eten is nu ook bewust genieten. Vanaf de eerste sessie voelde ik al duidelijk meer rust in mijn lijf en hoofd.
  Super....bedankt Tanja
  Vera
 • Hanne
  Heerlijk, ik ben zelfs ónder mijn streefgewicht nu. En het kost me gewoon geen moeite. Ik voel me zoveel beter.
  Hanne
 • Dinie
  Tanja is een lieve vrouw. Ik heb veel gehad aan de gesprekken. In het begin ging het wat langzaam, maar nu sta ik er niet eens meer bij stil. het gaat vanzelf.
  Dinie
 • Annemieke
  Ik dacht, dat zal bij mij ook wel niet werken. Ik had al zo veel geprobeerd, en bij mij lukte nooit wat. Maar het werkte direct. Zo apart, ik had gewoon geen zin in eten of tussendoortjes. En dorst dat ik had! Zo'n zin in water. En dat terwijl ik voorheen echt nooit water dronk.
  Annemieke
 • Ilona
  Nooit gedacht dat dat ongeluk van toen de oorzaak was van mijn eetbuien. Ik at dus gewoon mijn pijn weg. Maar ik was al zo aan die pijn gewend dat ik dat niet meer bewust registreerde. Zelf had ik dat nooit kunnen bedenken. Nu heb ik geleerd hoe ik die pijn zelf kan "regelen". En dat geeft me zoveel vrijheid. Heerlijk. Dankjewel!
  Ilona
 • Dianne
  Ik ben nu 5 keer geweest voor hypnotherapie bij Tanja. Het heeft me veel rust opgeleverd, inzicht over mezelf. Ik heb ingezien dat maaltijdshakes gewoon niet de oplossing zijn. Thuis heeft het gewoon veel meer waardevolle en liefdevolle momenten opgeleverd. Mijn traject is nu afgerond, maar ik blijf één keer per kwartaal terugkomen. Omdat ik er veel baat bij heb en om het te onderhouden voor mijn innerlijke rust.
  Dianne
 • Anneke
  Na 30 jaar denken om de lijn en  alle mogelijke diëten, na de jaarwisseling toch weer over de 'magische grens' heen. Helemaal zat van mezelf begonnen met het zoveelste hongerdieet, kwam ik de  advertentie van Tanja tegen op Facebook. Samen met haar heb ik een nieuwe mindset bereikt. Genieten van eten, genieten van het leven en ook nog afvallen. Ik ben gestaag onderweg naar een gezond gewicht en voel me energiek! Liefs Anneke
  Anneke
 • Jaqueline
  Ik heb Tanja leren kennen als een toegewijd en betrokken hypnotherapeut. Door haar ben ik van mijn jarenlange chocolade en suiker verslaving af en maak ik veel gezondere keuzes. Haar deskundigheid maakt dat het resultaat blijvend is. Ik kan het iedereen aanraden.
  Jaqueline
 • Sonja
  Lieve Tanja, een tijdje geleden een aantal sessies bij je gevolgd en ik voel nog steeds de gevolgen van je behandelingen en zeker in positieve zin?. Ik kwam voor mijn gewichtsproblemen maar door jou ben ik gaan inzien dat er veel grotere wereld achter mijn problemen ligt. Heb leren huilen om verdriet wat ik al veel te ver had verstopt, me leren ontspannen en blij te zijn met wie ik ben. Ik sta nu een stuk sterker in de wereld. Bedankt geweldig mens! Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Liefs Sonja xxx
  Sonja
 • Hanne
  'Een heerlijk luchtige en toegankelijke manier om slank te worden en vooral ook te blijven. Met veel humor en gezelligheid gebracht door Tanja. Absoluut een aanrader!'
  Hanne
 • Mick
  Goedemiddag Tanja,
  Na mijn Hypnotherapie traject had je mij gevraagd om een eerlijke mening/stukje te geven voor op je website aangezien je weinig meningen van mannen had. Dus hier is het dan eindelijk, Mijn ervaring.

  Mijn ervaring. Ik kwam bij Tanja terecht voor psychologische redenen. Ik ervaarde veel onrust in mijn hoofd wat mijn dagelijks leven ook veel beinvloede. Ik kon alleen zelf niet de vinger leggen op de achterliggende gedachten en hier kon ik dan ook veel over piekeren. Aan de hand van de ervaringen van een ander persoon die mij veel had geholpen, had ik een kennismakings gesprek aangevraagd. Naar aanleiding van deze kennismaking besloot ik de stap te nemen. Mijn ervaring in de praktijk en mijn verwachtingen waren totaal verschillend. Ik kon geen beelden voor mij halen zoals ik in het dagelijks leven wel kan. Maar een onderbewuste stem 'praatte' wel tegen mij. Ik heb zelf 3 sessies gehad bij Tanja en ik ging elke keer weer weg met de vraag en het gevoel of het wel bijdroeg aan mijn ontwikkelingen en groei (ik kan een sceptisch en overdenkend persoon zijn) Maar na alle sessies en nu een aantal maanden verder kan ik niet ontkennen dat het een stuk rustiger is geworden in mijn hoofd. De onderwerpen die in mij naar boven kwamen zijn zoals Tanja dat omschrijft 'neutrale gedachten' geworden. Dus in conclusie ondanks de twijfels en vraagtekens kan ik niet ontkennen dat de behandelde delen 'neutraal' zijn geworden. Ze beïnvloeden mijn dagelijks leven niet meer en het terugdenken aan deze gedachten roepen ook geen negatieve emoties op. Dus voor mij persoonlijk is deze ervaring het waard geweest.

  Mick.
  P.s. En natuurlijk bedankt voor alles wat in gang is kunnen komen door de sessies. Het heeft mij zeker een stuk rust gebracht waardoor ik weer verder kon kijken naar de volgende stappen in mijn ontwikkelingen als persoon. Dus dank daarvoor.
  Mick
 • Jeanine
  Jeanine
 • Priscilla
  Priscilla
 • Annette
  Annette
 • Judith
  Ondanks dat ik geen problemen ervaar met mijn gewicht, kon ik toch terecht bij Tanja van Slankinzicht. Tanja heeft mij enorm geholpen. Ik heb meer energie en hierdoor meer controle om mijn leven weer op de rit te krijgen! Mocht ik weer problemen ervaren dan is Tanja de eerste die ik bel!
  Judith
 • Miranda
  Je wordt een compleet nieuw mens van binnen en buiten. Je moet gewoon eens bij Tanja zijn geweest. Je weet niet wat je mist.
  Miranda
 • Hilda

  Bij Slankinzicht ga je niet op dieet en mag je alles eten, en wat je afvalt komt er ook niet meer  bij! Het is voor altijd. Nou dat sprak mij wel aan! Na alle diëten en bijbehorende jojo effecten ben ik toe aan blijvend resultaat. In de eerste consulten bleek dat ik ook hypnose nodig had om blokkades op te heffen. Dit blijkt een gouden combinatie! Ik val af en voel me fantastisch. In principe vertelt Tanja geen nieuwe dingen...maar ze maakt je bewust van je eigen gewoonten. En door daar over na te denken word je bewust van dingen en daar zit het geheim.

  Hilda
 • Tea
  In december ben ik voor het eerst bij je geweest. Ik had het gevoel dat ik wel gelukkig was met hoe het was. Ik zou wel graag wat minder zwaar zijn dan dat ik was. Maar ja ik had al veel geprobeerd en niks was blijvend.
  Van de eerste sessie weet ik nu eigenlijk niet veel meer alleen dat ik het eten een cijfer kon geven en alleen iets nam wanneer ik het hoger beoordeelde dan een 8. De tweede sessie ging door mijn persoonlijke omstandigheden niet door. Ik zou contact met je opnemen wanneer de omstandigheden er naar waren. De omstandigheden veranderden eigenlijk niet echt genoeg. Toen kreeg ik zelf het gevoel van ik kan wel blijven wachten maar ik kan ook verder gaan.
  Bij de tweede sessie kwam vooral het gevoel naar boven dat ik me (onbewust) machteloos voelde. In het verleden door dingen die toen gebeurden. In de hypnose bracht mijn onbewuste me naar die situatie. Ik weet nu dat, dat toen was. En dat ik toen handelde naar mijn beste kunnen. Ik was er niet tegen opgewassen. Na deze avond ging ik vroeg slapen. Ik werd de volgende morgen wakker en had het volgende inzicht. Als ik mezelf machteloos voel/opstel geef ik de ander macht over mij zelf. Dat geldt niet alleen voor eten maar ook voor andere dingen in mijn leven. Dus toen wist ik. Ik mag zelf weten en eten wat ik wel en niet wil. En zo voelt het nog steeds.
  Het grote verschil is ook voor mij dat ik alles mag eten. Ik wil alleen niet meer alles eten.
  Bewegen en sporten deed ik omdat het moest, omdat het gezond was. Ik doe dat niet meer.
  Ik heb wel een ander doel gevonden. Samen met een vriendin ben ik begonnen aan de pelgrimsroute. Santiago de Compostela. Die loopt van Sint Jacobiparochie naar Santiago de Compostela in Spanje.  Ca. 2300 km. Ik loop omdat het leuk is. Niet omdat het moet. Elke dag loop ik minstens een uur maar meestal meer. Ook mijn man loopt mee en ondersteunt mij en mijn vriendin door ons naar het begin en eindpunt van de route te brengen.
  Al met al ben ik door de hypnose van jou Tanja naar en gebied in mezelf gegaan waarvan ik het bestaan niet wist.** Het was niet eng. Ik ben er blijer energieker en slanker door geworden. Al met al ben ik nu 8,5 kg kwijt maar voor mezelf voelt dat niet eens als het grootste succes. Vooral hoe ik me nu voel. Ik heb nog 1 sessie tegoed voor het moment dat het moeilijk wordt. Dat voelt wel geruststellend want ergens zit nog een stemmetje wat zegt :”hoelang houdt dit stand” ?
  Dank je wel voor je behandeling. Ik ben blij met het resultaat.
  Of ik het iemand anders aan zou raden weet ik niet. Het is een behandeling die kostbaar is. Voor mij is het het zeer zeker het geld waard maar ik vind het moeilijk omdat voor iemand anders in te schatten.
  Tot slot **
  Ze zeggen altijd:
  Zoek jezelf
  Maar ik weet niet wie ik ben
  Er wonen mensen diep in mij
  Die ik nog nauwelijks ken
  Er wonen er belachelijk veel onder die zelfde huid
  Dus als ik zoek naar wie ik ben
  Kies ik de leukste uit.
                                           Van Toon Hermans
  Veel liefs Tea
  Tea
 • Mariëtte
  Vanaf het eerste moment dat ik bij Tanja was voelde ik me meteen volledig op mijn gemak. Wat een heerlijk fijn en gezellig mens. Ik had ook echt het gevoel dat ik alles kon vertellen zonder dat daarover geoordeeld zou worden. De sessies waren heel fijn, alsof ik met een vriendin aan het praten was. Veel mensen hebben een eng idee bij hypnose. Dat hoeft echt totaal niet. Ik zie het als een hele diepe meditatie waarbij je goed in contact staat met je onderbewustzijn waardoor je veel beter nieuwe lijntjes kan creëren. Jezelf eigenlijk opnieuw programmeren met natuurlijk behulp van Tanja. Het is heel fijn en ontspannen om te doen. Door Tanja heb ik hele nieuwe waardevolle inzichten gekregen waardoor ik grote stappen verder ben gekomen. Een aanrader voor iedereen die van oude processen of patronen af wil komen. Je hoeft er niet meer mee rond te blijven lopen. Hoe fijn is dat. Er is van mij echt een last afgevallen! Bedankt Tanja!
  Mariëtte